• Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Start
 • Nyheter
 • Tryckerikedjan JustNu förvärvar tryckeriet Trycknu

Tryckerikedjan JustNu förvärvar tryckeriet Trycknu

Tryckerikedjans tillväxt i Stockholm fortsätter

Tryckerikedjan JustNu förvärvar tryckeriet Trycknu

Peter Veres, Bengt Forslund och James Sjöstrand

Förvärvet av tryckeriet Trycknu i Hägersten innebär att JustNu etablerar sig i det företagstäta södra delarna av Stockholm.

”Stockholm är ett av våra viktigaste områden och vi befäster genom detta förvärv JustNu:s position även utanför de mest centrala delarna av Stockholm.”, säger JustNu:s VD Jan Veres.

Trycknu byter namn till JustNu Fruängen. Ny platschef för JustNu Fruängen blir James Sjöstrand, tidigare platschef på JustNu Södermalm.

”I samband med att James tar över JustNu Fruängen så kommer vi att rekrytera en ny Platschef till JustNu Södermalm”, säger Jan Veres.

Trycknu ägs och drivs av Bengt och Ingela Forslund. De tidigare ägarna kommer att arbeta kvar under en kortare övergångsperiod.

”Det känns riktigt bra att sälja till JustNu. De har hanterat hela processen mycket professionellt och respektfullt, jag känner mig dessutom väldigt trygg i att mina kunder kommer att bli väl omhändertagna framöver.”, säger Trycknu:s ägare Bengt Forslund.

”Det är glädjande när man träffar duktiga företagare som Bengt och Ingela. De har drivit Trycknu på ett föredömligt sätt vilket påverkat hela affären positivt. Vår målsättning är att vara nära våra kunder överallt, vi är Sveriges Lokala Tryckeri och vi fortsätter att expandera, vi välkomnar därför alla tryckeriägare som är intresserade av att bli en del av JustNu att kontakta oss”, avslutar JustNu:s styrelseordförande Peter Veres.

För mer information

 • Jan Veres, VD, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0701-65 30 00
 • Peter Veres, styrelseordförande: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0706-88 11 78

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 18 tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.